квітень 22, 2021

Щодо виходу звіту для користувачів BAS та УТП , УВП, ЗУП "Об'єднаної звітності ПДФО та ЄСВ" в квітні 2021 року:

в програмних продуктах BAS ERP, Бухгалтерія, Комплексне управління підприємством, УТП, УВП, ЗУП

Щодо виходу звіту для користувачів BAS та УТП , УВП, ЗУП "Об'єднаної звітності ПДФО та ЄСВ" в квітні 2021 року:

Орієнтовно з 26.04.2021 будуть виходити оновлення конфігурацій BAS та УТП , УВП, ЗУП у яких планується реалізувати формування даних для заповнення у "FREDO Звіт" об'єднаної звітності ЄСВ та НДФЛ (останній день подання - 11.05.2021).

Простими словами “формування даних для заповнення у FREDO Звіт” означає, що буде реалізовано лише формування звіту в системі FREDO без формування звіту в бухгалтерській базі (передача даних по COM-з'єднанню).

Вивантаження об'єднаної звітності ЄСВ+ПДФО в XML для користувачів BAS та УТП, ЗУП, УВП

Наша Компанія розробила унікальне рішення,  яке дозволить здати даний звіт звичним для Вас способом.

Звіт можна продивитися і вивантажити в XML в бухгалтерській базі. Далі файли просто завантажуєте у Вашу існуючу програму здачі звітності.

Якщо ви користуєтесь M.E.Doс і облікова система встановлена на тому ж ПК то є ще 2 рішення на ринку які дозволяють здати даний звіт:

  1. Медова стиковка. Вже нарешті вийшло оновлення до програм BAS, яке дозволяє передати дані. Оскільки передача відбувається  по COM-з'єднанню, потрібно щоб дані програми були встановлені на одному ПК!
  2. Програма "ПЧЕЛА"

"ПЧЕЛА" інтегрується у Вашу систему, в зручний та звичний для вас інтерфейс. То ж не потрібно встановлювати і вивчати якусь нову програму та розбиратись з необхідними налаштуваннями.

"ПЧЕЛА" автоматично заповнить звіт обліковими даними та завантажить у M.E.Doc..

Завдяки інтеграції з програмою, "ПЧЕЛА" передає в M.E.Doc податкові накладні, звіти та первинні документи «в один клік», що виключає ручне створення.

"ПЧЕЛА" оновлюється автоматично, тому у вас завжди є доступ для передачі актуальних форм звітів та ПН.

Оскільки передача відбувається  по COM-з'єднанню, потрібно щоб дані програми були встановлені на одному ПК!

Вартість даного доповнення до Вашої системи оплачується на 1 рік і коштує 1 400 грн. Звертайтесь до свого менеджера за рахунком або телефонуйте у відділ продажу.

Якщо Ви хочете спробувати FREDO:

  1. Можна встановити програму FREDO. Важливо знати, що ця програма всановлюється на той ПК користувача, де запущена основна обікова система, тому що передача між програмами відбувається по COM-з'єднанню. Отже  її використовувати можна лише на ОС Windows. Для користувачів M.E.Doc не повинно бути проблем бо ця система дуже схожа на неї.
Користувачі ІТС ПРОФ - даний продукт входить в підписку, але лише на 1 юридичну особу, ту на яку дана підписка оформлена (якщо є інші юридичні особи то прийдеться оформити підписку додатково). Встановити програму FREDO можна за інструкцією на сайті https://fredo.com.ua/, особливості налаштування описані нижче, ліцензія отримується по Вашому ЄДРПОУ та реєстраційному номеру Вашої облікової системи автоматично)
Користувачі ІТС Техно або інші юридичні особи, що не мають діючих підписок на ІТС, можуть купити підписку на цей продукт на травень місяць 2021 р. за 200 грн. у нашої Компанії. Якщо є бажання можна купити на більший термін, згідно прайсу https://fredo.com.ua/service/servis-fredo-zvit/umovi-otrimannya-ta-czini.html. Звертайтесь до свого менеджера за рахунком або телефонуйте у відділ продажу.

2. Зробити даний звіт вручну, на підставі інших звітів вашої програми, і здати за допомогою зручних для Вас сервісів. Можливо згодом провайдери ваших сервісів реалізують свою передачу даних. Ми ж все ж сподіваємось, що розробники  зроблять вивантаження в XML даного звіту.

Особливості налаштування FREDO, якщо встановлений Медок:

Якщо Ви не плануєте перейти на FREDO на постійній основі, потрібно відключити блок документообмін в Адміністрування-Налаштування. Це потрібно зробити для того, щоб FREDO не забрав квитанції документів з системи Медок.