квітень 24, 2021

Business Soft Group

Business Soft Group

Команда BSG  з 2004 року надає послуги в області інформаційних технологій та консалтингу, пропонує послуги по продажі, оренді продуктів сімейства BAS, оренді хмарного сервісу, а також професійне впровадження та супровід цих програм.

Business Soft Group з осені 2017 року входить у Всеукраїнську Спілку Автоматизаторів Бізнесу (САБ), що об’єднує професіоналів в області автоматизації бізнесу, які використовують сучасні програмні продукти і платформи для автоматизації бізнес-процесів, включаючи програмні продукти сімейства BAS  та різні сервіси.

Business Soft Group, як і інші члени САБ, бере активну участь у розвитку програм автоматизації бізнесу, поліпшення якості послуг і сервісів інформаційно-технологічного супроводу користувачів (ІТС), у підвищенні компетенцій фахівців і користувачів.

САБ стежить за якістю наданих учасниками послуг, для цього вироблена єдина система стандартів якості роботи і просування послуг у сфері автоматизації.

В групі компаній працюють сертифіковані спеціалісти, а саме – програмісти та консультанти з програмних продуктів . Наявність повноцінного ІТ-відділу гарантує можливість доопрацювання типових конфігурацій під індивідуальні потреби підприємства.

Наша спеціалізація це комплексна автоматизація підприємств різних галузей або окремих бізнес-процесів, що її потребують: організація управлінського обліку, організація фінансового обліку на підприємстві, економічний аналіз діяльності, фінансове планування, бюджетування, управління закупками та продажем, управління виробництвом, документообіг, оцінка можливих ризиків та побудова математичних моделей за допомогою програмних продуктів “BAS:Підприємство″ або за допомогою власних розробок.

Конкурентні переваги нашої компанії

  1. Ми маємо досвід співпраці з консалтинговими компаніями (PwC, Deloitte, PracticalSCM) та впровадження результатів консалтингових проектів. Маємо можливість залучати спеціалістів-консультантів з оптимізації бізнес процесів різних видів бізнесу.
  2. Ми - стабільна компанія з великим досвідом масштабних впроваджень, в т.ч. на 800 користувачів з реалізацією всього необхідного функціоналу для великих холдингів.
  3. Готові організувати для вас референції для спілкування та обміну досвідом з фахівцями інших компаній, де були впроваджені рішення нашими спеціалістами.
  4. В проєктах, ми даємо ЗАМОВНИКУ рішення, яке не вимагає високовартісної підтримки на виправленя недоліків проєкту.
  5. Ми зацікавлені в співпраці і хочемо дати ефективний інструмент управління для розвитку бізнесу Вашої Компанії.