Сервіс "Вивантаження об’єднаної звітності з ЄСВ, ПДФО та ВЗ в XML"

З 01.10.21 р. починається строк подачі об’єднаної звітність з ЄСВ, ПДФО та ВЗ за ІІІ квартал 2021. Звертаємо на це Вашу увагу, оскільки

Наказом Мінфіну № 278 (від 19.05.2021 р.) були внесені зміни з доповненням розділу «Розгорнута інформація про бюджетні гранти» для платників податків з відповідною виплатою доходів до наказу № 4 (від 13.01.2015 р.). За новою формою з III кварталу 2021 року починається подання зазначеної звітності.

У зв'язку із зазначеними змінами, усім користувачам сервісу необхідно виконати відповідне оновлення програмного забезпечення для подання об'єднаної звітності.

Для всіх передплатників сервісу подачі об'єднаної звітності від BSG - відповідні оновлення (в межах передплаченого періоду) надається безкоштовно*.

Усім користувачам, які і досі не вирішили питання швидкої і зручної подачі об'єднаної звітності пропонуємо оформити передплату на даний сервіс, який дозволяє вивантажувати об'єднаний звіт з ПДФО та ЄСВ в XML, завантажувати та здавати його в звичній для Вас програмі - Сота, Соната, Медок, Арт Звіт, iFin, Liga:REPORT чи електронний кабінет платника податків.


Пропозиція актуальна для користувачів таких програмних рішень:

  • BAS Бухгалтерія (Базова, ПРОФ, КОРП);
  • BAS ERP;
  • BAS Комплексне управління підприємством;
  • Зарплата і Управління Персоналом для України;
  • Управління виробничим підприємством для України;
  • Управління торговим підприємством для України;

Вартість річної підписки:

Кількість юр. осіб

Ціна за рік, грн

1

500

2

700

3

850

4

950

5

1000

більше

договірна

* Все необхідне для підключення сервісу й інструкція з встановлення відправляється безкоштовно та може бути легко встановлено вашими працівниками. Встановлення сервісу й оновлень спеціалістами BSG тарифікується окремо.

** Знижка надається при умові використання єдиного продукту